last, ned, musikk?

Last ned musikk?

Last ned musikk til din datamaskin eller håndholdte enhet. Det er raskt og enkelt, og lovlig. Laste ned og spille musikk MP3-filer er en trend nå til dags. Sony slapp en flott multimedia spiller, som de kaller Sony Playstation Portable, eller PSP.

Denne spilleren kan spille av MP3 og mp4s, musikk og videofiler. Mange av dere kan ha en veldig vanskelig tid å laste ned filer til din PSP, når det bare skulle være så lett.

Først må du kontrollere at det du laster ned på PSP er enten mp3 eller mp4-filer. Hvis filene er ennå ikke i dette formatet, vil du måtte konvertere musikkfiler og videofiler til riktig format for å kunne spille dem på din PSP.

Et nyttig program, den ImTOO PSP Music Suite som inkluderer ImTOO CD Ripper og ImTOO PSP Video Converter kan brukes til å laste ned og spille av musikk og videofiler på PSP. Programvaren gir deg også muligheten til å konvertere filer til kompatible MP3-og MP4-filer.

1. MP3-filer -> PSP

First off, vil du være nødt til å koble datamaskinen til PSP via en USB-kabel. Datamaskinen skal kunne oppdage at du har en ny USB-enhet koblet til.

Sjekk i Min datamaskin og du bør ha en annen stasjonsbokstav oppført som tilsvarer din PSP. Det er vanligvis E: eller F:.

Åpne denne stasjonen og opprette en ny mappe og endre navnet til PSP. Deretter åpne denne mappen PSP og opprette en ny mappe for å få nytt navn MUSIC.

Å overføre mp3 filer som allerede finnes på datamaskinen, bare åpent at musikk-mappen i PSP-stasjonen og kopiere lime ønsket mp3-filer. Når du er ferdig med å kopiere, kan du bare fjerne USB-tilkoblingen så er du klar til å gå.

2. CD Sanger -> PSP

For din musikkfiler som trenger å bli omvendt, som musikkfiler fra en CD, bare installere CD Ripper på datamaskinen og deretter laste inn musikk-CD på CD-stasjonen.

På CD Ripper programmet, vil du se en Extract and Encode-knappen, klikk på den og den vil da konvertere og overføre sanger fra CDen til PSP. Kontroller at du har valgt til PSP-formatet.

3. iTunes Music -> PSP

Hvis du vil overføre musikkfiler fra iTunes til din PSP, ville du må konvertere disse til en mp3-fil siden iTunes-musikken er lagret i MP4-format.

Bare innlede din PSP Video Converter programmet. Legg mp4 musikkfilene du ønsker å bli konvertert ved å klikke på Legg til-knappen i Fil.

Deretter kan du bare velge eller bla til lydfiler. De valgte filene vil da vises i Converter programmet.

Neste ting vil være å markere disse filene, og velg PSP Audio Format (. Mp3) som utdataformat. Den nåværende informasjon og format typen filer vil også bli vist på skjermen.

Du vil da kanskje velge mappen hvor du vil lagre de konverterte filene er standard banen C: / temp.

Etter konverteringen, vil du få mp3-filer som du kan deretter overføre til PSP. Du vil bare nødt til å følge samme fremgangsmåte som omtalt ovenfor i overføring av MP3-filer fra datamaskinen til PSP.

Du kan også konvertere videofiler til PSP kompatible formatet mp4 bruker stort sett de samme trinnene. Når du har konvertert videofilene dine til mp4, vil du også kunne se dem på din PSP.

Med avansement i technoloy slik som utvikling av PSP, brukerne er i stand til å nyte sin favorittmusikk og videoer på en bærbar mediespiller. Flere programmer eller programvare er også tilgjengelig for å gjøre musikk-opplevelsen problemfri.Last ned gratis musikk
Slik laster du ned gratis e-bøker For Your Amazon Kindle
Last ned gratis iPhone spill
Laste ned musikk fra datamaskin til mobiltelefon
Hvordan laste ned musikken til en MP3-spiller
Hvordan laste ned musikk til din PSP
Last ned musikk?
Last ned musikk til PSP
Last ned spillefilmer
Hvordan laste ned videoer fra YouTube© 2017 Lastnedgratis.com – Last ned gratis